Melina och Josefin

Idag har jag och Eddie haft besök av Josefin och Melina. Dagen kan sammanfattas : massa prat , skratt , bebismys, Xbox spelande, promenad ;)

Massa bus!!

Idag kom mamma och tess hit med Junior och Fidde så hundarna ha busat i flera timmar  och vi har solat men jag och tess tyckte de vart för varmt så vi satte oss i skuggan =) trevlig dag har de varit med bra väder=)
 
Massa bilder från idag
Kito äter upp räven
Lill gubben
Fu

Dagens vill ha!

Kito och Eddie

Natt tankar !

Vissa kvällar å nätter bryter jag totalt ihop , som dem flesta vet som känner mig eller läser min blogg , så gick min farbror och morfar bort i början på året, året som jag trodde skulle bli det bästa året på länge , jag fick barn skaffa hus och har träffa en bra kille, men året började på sämsta sätt som jag någonsin kunde tänka mig , min farbror valde att inte leva längre (kommentera inte varför , hur eller något för de har ni inte me att göra) en person som alltid ha funnits där , en person som tråkigt nog man träffade allt för sällan men vet att han brydde sig och fanns därför mig , och skulle ha funnit där för Eddie . Skrev rätt så mycket med han på Fb , han skrev att jag skulle bli en kanon mamma ord som verkligen värmde i mitt hjärta. Alla minnen är djupt bevarad och kommer aldrig någonsin glömmas , jag är sjuk glad att du var min farbror (för alla som har en lika glad tokig busig älskad farbror som jag hade ska vara stolta) tack för tiden du fanns i mitt liv du är nu och föralltid älskad! Och min morfar gick även bort innan Eddie hann komma , när jag var liten sov jag mycket hos dom vilket jag älskade , en person som var så snäll och go tro fan inte de fanns något dumt i den gubben , när han väl var klar i huvudet på slutet i hans liv frågade han mycket om jag var nervös att få barn och jag svarade alltid att det hade jag inte hunnit bli utan jag tar det som det kommer vilket han tyckte va en bra ide , tror han var väldigt glad att han skulle bli gammel morfar fast det hann han aldrig att uppleva vilket som är skit trist ! Jag hoppas att du ser mig att jag klarar mamma livet bra ! Jag saknar tillomed att skälla på dig för du tjuv ger Jack mat du ville ju bara vara snäll med honom du förstod riktigt inte att han inte kunde äta så mycket haha ! Tack för du var den du var och att jag fick ha dig som morfar så pass länge ändå! Ni är två personer som är mina förebilder ! Jag älskar er jag hoppas verkligen att ni vet det!

Eddie

Glömde skriva Eddie är två månader idag min stora pojke ! Två månader som har gått väldigt fort , känns som igår det var när jag väckte johan och sa " jag tro mitt vatten har gått " sjukt nervös jag vart då !

Whoop whooop

 
Halloj !! Denna dag har bara rusat förbi, vaknade och vart väldigt chockad när det stod 6:20 Eddie hade allså rekord sovit från 21-6:20!!! Tack min snälla bebis !!
Vi gjorde iallafall oss klara för att åka till mormor för hon fyllde år , svängde förbi ica maxi och köpte en blomma och fika :) .
Sedan vart vi bjudna till svärmor och svärfar för middag ( vet att du läser detta ;) så tackar igen för god mat <3) nu ligger jag å Kito och äter popcorn å ser film mysigt , Eddie har somnat förhoppningsvis sover han lika bra i natt :) 

Tess å jag vi är goda vänner....

Denna dag har spenderas med Tess vi har varit till farmor pappa och Diana var oxå dit , fick saker av pappa och Diana (bilder kommer):D Så himla glad är jag dessutom min älskade vän/kusin , ska flytta hit ut till ön 1sep!!! Fan va kuuuul älskar verkligen att umgås med den bruttan vi har så jäkla kul tillsammans! Fick även en snygg Tshirt av hon :)

Helt sjukt!!

Jag saknar ärtmagen( även fast det är mysigare att ha han på utsidan) Magen som gjorde så man knappt kunde gå stå eller röra sig , magen som man tyckte bara va i vägen sista tiden.dödligt le på alla som man inte kände kollade på en och log, tanter som kom fram och fråga massa ( ursh va le man blev) och tog på magen så man nästan ville kapa händerna på:p fast annat var det med folk jag kände dom gjorde det inget när dom la handen på magen på mig Men sitter och kollar igenom bilder nu guuud va fint med bebis mage!! Tänk min fina älskade lilla bebis låg där!!!? Kan inte fatta att han låg där i nio månader! Sjukt stolt över mig själv som bar honom så länge å dessutom födde han med endast lustgas som hjälp !! Mammor ska va stolta att man klara sån smärta( tur karlarna slipper dom skulle väl dö på kuppen dom haha) Perfekt kula trots bristningar dom skiter jag fullständigt i !!! Älskad från pluset på Stickan till föralltid mammas hjärta!

Min dag

Min dag och min vecka har varit inne då vi ha varit sjuka , men nu är man på fötter igen:) Bilderna är från idag Kito jag å Eddie ha lega i soffan å myst:) Sen en fin bild på johan å Eddie <3 Och på en äcklig groda från kvälls promenaden :(

Jag saknar er!

Ni är två personer som saknas i mitt liv så fruktanssvärt mycket, ni är två personer som jag såg upp till eller ser upp till, Ni fanns där hela tiden finns mycket man ångrar som att man inte träffade er oftare eller verkligen berättade hur mycket jag älskar er.
 
 
Två av himlens finaste äänglar!
Finns inte ord för hur mycket jag saknar er!

Hoppas hoppas!

 
Min kära kusin kanske ska bli Alnö bo! hoppas hoppas!!!!

Älskade unge!!!

Mamma älskar dig!

Mina fina gudsöner!

Fixat bloggen lite=)

Nu har jag äntligen fixa bloggen de var ju nått år sedan Erica fixade den åt mig så nu har jag själv lärt mig iaf hur man byter header;) duttig tjej!

Fyfan!

Taggad som tusan var jag igår inför gatufesten, hade fixat barnvakt (Mamma/mormor) och Sanna va hundvakt åt Kito.
Så kom Linda vid två-tre, vi gjorde oss i ordning drack två cider sedan kom elin och hämtade oss å körde ner oss till stan, drack en till cider sedan gick vi till navet pizzan å köpte mat ca en timme efter pizzan kaskadspyr jag som ett as!!!= matförgiftad KUL!!!!!! så typ tjugo i tio var jag på väg hem 580:- åt helvete faaaaan va le ja är!!
som jag ha längtat efter gf med tess å linda:/
 
spydde som en gris hemma oxå och mått PISS hela dagen önskar att man kund vara bakis istället! mye skönare de haha!

Lånar Carros blogg igen ;d

Blogg.se appen funkar inte, helt kass och då är Carro dålig på att blogga och jag är typ uttråkad en fredagkväll så jag bloggar väll åt henne då! :) Snäll kusin jag! 

As fint väder idag (Y)  har suttit på balkongen och solat + varit ute med hunden rätt mycket idag..... och jag har fått lite färg idag iaf :D kung kung!
Hoppas vädret håller i sig imorgon oxå! Dock så står det att det ska regna imorgon! men hoppas kan man ju göra :)
Imorgon ska jag på GF med Carro och hennes kompisar! Kung kung!
 

Nä nu vill jag inte skrivan nå mer :D hah!

Bjuder på en bild på världens finaste kille i världens coolaste body som han fick av sin favorit släkting Tess! hihihihihihi

 

LillEddan <3 Är sjukt stolt över att få ha dig som kusinbarn! Och jag älskar dig och ska bara lära dig massa bus <3 hihihi !   XOXO TESS  www.tesslundqvist.blogg.se

RSS 2.0