´Semester , gatufest och bad:)

NU har vi hunnit en del i sommar iaf:)
 
 Vi börjar med semestern, Vi åkte en tisdags morgon till sollentuna för att bo i en svit, hotell rummet var 55 kvadrat med egen jacuzzi och bastu , två rum och en hall. Vi va mest på rummet den dagen då alla tre va trötta,men hann en sväng in på gallerian för att kolla läget tills de var middags dax , vi åt en buffe som inte alls var som vi trodde att den skulle vara efter personalen hade pratat så gott om den,men den var inte alls att hänga i gran, åt nästan bara potatis å majskolvs bitar:P.
 
 

Morgonen efter så åkte vi mot ullared, stannade till och kollade läget i norrköping och skulle johan in på elgiganten för att köpa ett skal åt sin nya mobil. iallfall så var vi framme i ullared vid 3-4 jag lämnade mest av sakerna i hotell rummet för att sedan gå in på gekås och shoppa , å ja visst det blev en massa shopping MEN det är inget jag gör om på några år nu , folk var som galna där inne körde på en med kundvagnarna och trängde sig före när man stod och kollade på grejer.
Kom tillbaka till rummet och åt pizza sedan vart de sängen och ladda baterierna inför en till sväng inne på gekås och sedan en till lång biltur.
 
 Sista dagen på vår mini semester var till johans farbror kaj och madde, käppte inga kort där för eddie var väldigt trött och jag med för den delen så vi gick och la oss innan åtta:)
sedan åkte vi hem efter frukost , man får ju sån hemlängtan när man har varit borta..
 
Kom hem och lekte med eddie , sedan tog vi bussen ner till pappas flotte som han hade parkerat på gatufesten.
 
Har även hunnit bada en del , vi skulle åka å bada i havet men då blåste det upp till storm.
så jag mamma johnny och eddie satte oss och sola hemma där deär rätt vindstilla ooch eddie kunde bada i baljan:)
 
RSS 2.0