GOD JUL

Döööö tomte jävel DÖÖÖÖÖ

"Lilla Julafton"

Gårdagen började med att jag följde med Erica å Go pojkarna till birsta för Erica skulle kolla efter fin skjortor till pojkarna:) Lunchade på donatello gjorde vi med och gick en sväng till runt birsta :) Sedan hem å fixade mig lite , johan vaknade så då åkte vi och hämtade hans föräldrar och åkte till mamma för att ha "Lilla julafton" det var trevligt :) Och ärtan fick oxå en Julklapp av mamma och Johnny En Skit söt body och ett par byxor :D han kommer bli så fin så! sedan hem och typ somnade på engång haha! sjukt trött ! Sist men inte minst STORT grattis till bästa FRIDA idag på sin 20 år dag!!<3

Ärtan

Ärtan i magen är en liten pojke , som beräknas att komma den 16maj :) <3

Erica och jag :)

Bild sedan vi var och firade Magnus som fyllde år i sörfors så passa jag och Erica på att ta en bild :)

Ops!

Ops dålig på att uppdatera det är jag det men ska försöka bli bättre.

Igår så var jag först med mamma på dagen hälsade på mormor och morfar en sväng , sedan hämtade andre och linda mig så åkte vi och handlade till maten. Sen hem och fixade maten det blev tacos gott gott :)

Idag var jag och mamma på Ikea frulle sedan så åkte vi till mormor och morfar igen sen en sväng till mamma sen hem .
Skulle lägga mig och vila men somnade två timmar istället så nu lär jag ju få vara vaken bra länge :(

I morgon ska vi äääääntligen på UL skit skoj :) hoppas ärtan vill visa om h*n är en tjej eller kille :)

Börjar på denna blogg igen.

Hejsan, bloggade ett tag på myshowroom.se men då den sidan inte funkar som den ska så ger jag helt enkelt upp och börja på gamla bloggen igen haha;D

Ihelgen så var jag och Johans och hans familj (dock saknades Michaela) på Ms/Medvind och åt julbord riktigt mysigt och bra mat:) sedan gick jag och johans mamma på Casinot:)

Nu väntar jag på therese som ska komma och hämta mitt wii , eftersom vi har haft Kinect nu ett tag så behövs ju inte Wii:)

sedan ve jag inte vad det bli förutom att jag ska gå på hockeyn i kväll :) Puss hej!
RSS 2.0