Håll mig hårt eller släpp mig helt♥

ITS ONLY ROCK 'N' ROLL!

gud rastlös pigg å förjävlig, skulle heldre sitta på jobbet nu:)
längtar fan tills heljens jobb:O så ni vet kommer jag inte gå ut nått i helgen eftersom jag ska jobba, såå fråga inte ens tihi.


har nyss sett nya wallander filmen skit bra film fakist, nu sitter jag och kollar på efterlyst!


Är sjukt le att det snöar så jävla mycket vill ha sommar och sol jag vill att carros å min fest ska vara snaaaaart jag vill även att våran roadtrip ska vara nuuuuu:D

så glad att jag och du är vänner nu,folk som träfa oss tror att vi ha varit kompisar hur länge som hälst . har så fruktasnsvärt roligt med dig stumpan du e min partypingla♥

och självklart har vi Erica världens bästa kompis du har ställt upp för mig när jag har varit ledsen men då har jag alltid blivit glad, du lyssnar när jag prata och jag vet vad jag än säger så får  ingen annan få reda på det jag litar på dig till 100% sen att du valde mig till gudmor till Zackarias betyder så mycket för mig :)♥

Rockstar energi

Hejhej , gick super att jobba natt i natt mycket bättre en dagen innan :) sen sov jag till nästan halv sex super skönt menn somnade inte förens kl 10=)

nu sitter vi och kollar på "du är vad du äter" med bert karlsson han e nog världens snuskigaste gubbe HUA..

i morgon är jag ledig sedan jobbar jag lördag kväll söndag natt måndag natt tisdag natt :) pengar pengar , men trivs att jobba där..

nu har ja iaf upptaterat ..

vem har skriver anomnyma kommentaren:O?

ångra aldrig något som fick dig att le!

Hejhej, nu sitter man på jobbet i gen , vart inringd men inte gör de mig nått pengar pengar sen trivs jag väldigt bra här.

idag har jag sovit hela dagen efter jag kom hem sen har jag bara tagit de lungt .

25feb har min älskade lilla ponny varit död ett år tiden gick så fort de nio år jag hade henne nbara svishade förbi jag orka inte ha ångern att jag inte hade kvar henne tills dagen hon gick bort längre , jag vet att hon hade det bra men jag saknar att ha hennes varma mule på min axel jag saknar hennes sura humör när man skulle ge henne mat, och jag saknar när hon pep när man skulle kliva av när man hade ridit barbacka.
jag älskar dig min lilla ponny.


världens finaste bus jänta.

Många tankar går runt runt i min skalle vad vill jag göra med mitt liv? ska jag bo kvar här? ska jag plugga till något annat? när ska jag bli intresserad av att ta körkort?, vet inte alls ibland känns de som man bara vill leta jobb någon annan stans i sverige och bara ta sitt pick å pack å sticka men sen kommer man att tänka på "ska jag verkligen lämna allt och bara sticka? vänner familj jobb "

Jag har verkligen världens bästa familj som jag älskar överallt annat även fast man inte alltid visar de så bra mår dom bra så mår jag bra.

sen har ja oxå världens bästa vänner ni finns där vid min sida det vet jag jag älskar er!


HEJSAN ALLLAAAAAAA SÖTA BAAAAAARN

Gud vad ni måste ha saknat mig när jag har varit borta så här länge , förlåt men ha faktist suttit å tänkt ut nått att skriva med kommer aldrig på något jag gör ett forsök nu..


Nya året har börjat bra

i år har jag hunnit..

*Träffa min Erica å söta Zackarias, vi gick en vända på staden och kolla lite sedan gick vi och åt dock hann vi inte umgås så länge eftersom jag vart inringd på jobb , men vi får träffas snart i gen:)

*Festat , har hunnit me en del partyn som ni nog förstå om ni känner mig;)
-Carro och jag har varit ut å svängt våra lurviga
-Isa och jag har varit å twista på railway
-gått ut med Madde som jag inte hade umgåtts med på tusen år skit skoj ellen och tanja var även med vi va på Lyset (japp ni läser rätt jag var på lyset) träffade massa skojjigt folk . sedan dagen efter va vi på daltons
*varit ut med maria olsson som nu mer bor i findland saknar dig!

*Hunnit gjort en till tatuering Döskallar rosor och en fjäril dock inte klar men den e de snart 11 feb:)

*varit på årets första bio Snabba cash såg vi dock inte lika bra som jag trodde

*åkt lastbil

*Börjat på ett nytt jobb där jag trivs riktigt bra:) riktigt bra ställe med jätte roliga arbetskoleger

*umgåts med familjen

*åkt pulka med min älsklings carro

*köpt ny säng ,säng bord , blommor å en lampa


Nu kommer ja nog inte på så mycket mer jag har gjort dåligt minne man har.

Framtida planer har planerats med carro

Vi ska göra en roadtrip genom sverige ska bli ien tjej resa , längtar tiktigt mycket
sen så fylle vi år rätt nära inpå varandra så då tänkte vi att vi skulle hyra en lokal å ha rockabilly fest
:)

Nu sitter jag iaf på jobbet jobbar natt har fyra timmar kvar och fundera vad jag ska göra för att få tiden att på men kommer inte på ett skit så tänkte skriva några rader i bloggen eftersom som vart tillsagd av Amanda haha, din önskan min lag?!;)

i veckan jobbar man natt i natt sover hela dagen i morgon så väck mig inte sen jobbar ja torsdag natt lördag kväll söndag natt sen måndag natt tisdag natt torsdag natt fredag natt , okej kankse inte var denna vecka men nu vet ni af dagen efternatt jobb ring för bövelen inte å stör mig om ni inte vill prata med en riktigt sur carro ;)

snart ska ja plocka undan lite här och så såg ja nyss att de fanns lite disk jag kan diska , sen vet jag inte vad ja ska göra för att få timmarna att gå , vad gör ni mitt i nätterna när ni måste hålla er vaken?

EH nu börja de bli tråkig osammanhängande text kanske märks att ja inte vet vad ja ska skriva om kankse blir ett till inlägg om ja kommer på nå kul att berätta:)

PUSS Å KRAM

RSS 2.0