:)

Idag har jag först varit med mormor och mamma , fick en ny jacka å skor av mormor <3

Sedan har jag varit på promenad igen , skönt att komma igång att röra sig får bara hoppas att de håller i sig :) mycket bero ju på vädret inte så kul att gå ut med vagn och hund i regn precis :)

Eddie har insett att Kito är väldigt rolig både att nypa och prata med <3
Plus att de va jätte roligt att smeta in maten i hela ansiktet.

Nu laddar jag att få besök vid nio i morgon bitti av Zania<3
Efter det kommer linda :)

Höstlig promenad

Igår var jag och Tess på en mysig höst promenad, riktigt skönt väder var det . Gick nere vid vattnet och hade de mysigt , dock trodde vi nästan att vi va vilse ett tag :D

Stolt.

Jag är stolt att jag har den familj jag har, världens bästa familj.
 
Först har jag Mamma , Pappa och min Bror som alltid har funnits där, stöttat mig när jag både gjort bra och dåliga val. Och just nu är jag väldigt stolt över min bror , Han har alltid varit duktig på det mesta , nu har han en egen firma , tränar för att snart tävla i body buildning som jag för övrigt är sjukt nervös för haha bör vara han som är så här nervös!!! jag hoppas verkligen han vinner skulle vara sjukt stolt. Hitils har jag kollat på alla hans tävlingar utom en för den va rätt långt bort och veckan efter tävlade han i gbg som jag iaf följde med till.
han är verkligen världens bästa bror (även fast han har världens hetsigast humör nu tacka gudarna att dieten är snart slut)
 
Sedan har jag min andra "familj" som är Lilian , David ,Frida och Michaela, dom har funnits i mitt liv nu lite mer än ett år , jag har aldrig behövt känna mig utanför i deras omgivning, dom var välkommnade sedan första gången jag träffade dom. Dom är så goa!
 
Jag har min kusin, syster, bästavän Tess, tjejen som jag verkligen kan prata med allt om. Som märker när jag inte är på det bästa humöret men de ändrar hon fort med våran as konstiga humor, hon som alltid ställer upp i vått och i tort.
 
sist men absolut inte minst har jag min egna lilla fina familj , då menar jag så klart Johan Eddie och Kito.
Vi som knappt kände varandra innan jag vart med barn och vi valde att behålla det , MEN vi har klarat det sjukt bra ändå , förstår inte hur johan stod ut med mig när jag hade mina humörsvängningar under min graviditet haha! helt sjukt att han är kvar:P. Vi har världens finaste son, som är så SJUKT älskade av alla. Jag ångrar inte för en sec att vi behöll han för va fan vore våra liv utan väldens finaste Eddie?
Jag kommer altid minnas hur varm jag blev när Johan såg på eddie första gånger , en helt underbar känsla . Hur han va så lugn och stöttade mig under förlossningen.
sedan att han gick med på att jag fick ta hem kito även fast han är alergisk , för han visste hur mycket han betydde för mig.
 
efter ett konstigt inlägg så avslutar jag med att säga jag älskar alla mina familjer, tack för att ni är dom ni är!
 

Tisdag

Tjolahopp kom nyss hem ifrån pappa och Diana.
Vart bjuden på tacos till middag, sen gick jag Sanna å Viktoria med barnen till Konsum , sen vart det bus innan halv åtta hos mig , och xfaktor:).

Höstpromenad

Nyss varit ut på en höstpromenad med svärmor , Eddie och Kito mysigt !!

Kärleken

Nya bilder

Nya bilder på Lill hjärtat till farmor och farfar :)❤

Grodbebis

❤❤❤❤

Mitt liv.

Du gjorde så mitt liv började på riktigt , du gör mig lyckligare än något annat, du är ljuset i mitt liv.

Första gången jag fick dig på mitt bröst , var lyckligaste dagen i mitt liv , att se dig , sedan kolla på pappa johan som lös av stolthet, det gjorde så mitt hjärta slog som om jag blivit träffad av en blixt, stoltare än så här kunde jag verkligen inte bli.

Att alltid vakna för att ta upp dig så ler så du så himla vackert , och när jag säger god morgon älskling så lyser du ännu mer.hur trött och slut jag än är så blir jag så varm och glad att se dig. Världens vackraste bebis !

Vad vore mitt liv utan dig , vad var mitt liv innan dig ?

Jag älskar min fina lilla familj.

Som dem flesta vet så började året inte så bra, först försvann min farbror sedan någon månad efter så gick även min morfar bort , och två månader efter så kommer mitt underverk , mitt liv , mitt allt, äntligen kom vänd punkten "efter regn kommer sol sken" . ( hur mycket jag än saknar min tokiga farbror och min söta morfar så vet jag att dem är med mig på denna resa som både sambo och mamma)

Eddie mamma älskar dig nu och föralltid det har du mitt ord på!

Tadaaaaa

Eddie ha fått smaka morot och potatis puré:)
Å två tänder är påväg syns dåligt på bild

Utgång

Hejsan svejsan, igår vart det utgång med brudarna , Tess linda Maine Mimmi Carina sandra och mamma (som inte tog sig till krogen ;) ) skit kul var det !

Drog fet vurpa utanför kebabcity klackskor och blöt träramp ingen bra kombo!

RSS 2.0