Mamman stora lilla kille.

Idag har jag varit på vårdcentralen med Eddie , Han väger nu 10,6 kg och är 73 cm långt.
Vart tog min mini vägen? tiden går så fort när man har barn.. Mammas fina kille.

Sista inlägget för idag!

Nu kommer alla andra julklappar eddie och vi fick ( hoppas de mesta är med på bild kameran dog så vissa är mobilbilder, tror iaf att jag fick med allt var så himla mycket)
 
 
Eddies julklappar :D

paket från Michaela och hennes värdfamilj

idag kom ett bud med paket från faster Michaela !♥




detta fick vi plus en pyjamas som är i tvätten ifrån Michaela värdfamilj ♥♡♥















tror jag fick med allt nu, sista bilderna är från Michaela ♥ tack så hemskt mycket för alla fina saker! ♥♡♥

vet inte hur man vänder bilderna via telefon :(

svar

Nääää hihi, jag är inte med barn! :D

Hade jag varit Kristen så hade jag,

Hade jag varit kristen hade jag sakt att jag var välsignad ,men jag är inte ett dugg kristen så jag säger ,Jag har sån fruktanssvärt tur att fått just Eddie.Jag lovar han är världens gladaste unge , jag kan fortfarande räkna på en hand då han har grinat hysteriskt men då har de antingen varit feber eller onda tänder.
 
Vet inte hur många gånger jag fått höra att han är så snäll och att han verkar aldrig grina (visst han gnäller när han är hungrig men de är inte heller alltid han gör det) Det värmer så fruktansvärt i mamma hjärtat att höra sånt.
 
Jag har heller aldrig behövt att gå upp klockan 4-5 för att han vill gå upp då ,han får sin mat sedan somnar han om lika fort, tidigast vi har gått upp är typ 7  , snacka om lyx när man läser på facebook m.m att andra mammor är uppe kl 4 med sina barn. Oftast vaknar han vid 8-10 och somnar vid 20-22 på kvällen.
 
När jag va med barn så tänkte jag " Japp nu börjas det snart med vakna nätter, hysteriskt grinande osv." för det är ju sånt man alltid få läsa och höra av andra " det är inte alltid en dans med rosor , när man har spädbarn/barn"
men jag känner fan det är en dans på rosor , jag kan inte vara lyckligare.
 
Som sakt jag har haft väldigt tur att få just Eddie, och jag vet att nästa barn kanske inte alls blir lika lätt, men det betyder inte att jag inte kommer att klara det för det vet jag att jag kommer göra!
Vi har många runt om oss som hjälper oss, det är jag tacksam för!
 
Jag älskar dig , Eddie Stefan Löfqvist!
 
 
Julklapps inlägg kommer, jag har inte glömt;)
RSS 2.0