Lilllördagsmys

Kiwi, jordgubbar, vindruvor , banan !

Jops

Älskling bjöd mig på jops häromdagen gotti:)

Nobody is perfect!

Som rubriken lyder "Ingen är perfekt", Varför skulle jag säga att jag har ett perfekt liv när jag inte har det?
Mitt liv , mitt förhållande , min kropp , min hälsa är inte perfekt , och tacka gudarna för det tänk er ett helt perfekt liv vad meningslöst och tråkigt det skulle vara att aldrig något skulle gå fel eller inte bli som man tänkt sig.

Mitt liv, jag har inga betyg men jag har jobbat mycket hela tiden, jag har en underbar familj och släkt men inte ens någon av dom är perfekt alla har sina brister men jag tycker om dom sjukt mycket ändå.

Mitt förhållande, jag en helt underbar pojkvän men jag skulle ljuga för er om jag sa att vi har ett perfekt liv tillsammans, vi är som alla andra vi bråkar och tjafsar om skit saker som man sedan funderar över hur man  orka lägga ner tid på att bråka om , men jag älskar han och skulle inte vilja byta bort han , han är en del av mitt liv nu , dessutom väntar vi en son som jag och johan längtar mycket efter , det är våran lilla familj.

Jag har inte heller haft en perfekt graviditet , många saker har gått i mot mig , jag spydde jävligt många veckor och hade väldigt svårt att äta under dom veckorna , jag har foglossning och sammandragningar , har har sjukligt ont i ryggen så jag har jobba 50% men där så får man avslag ifrån försäkringskassan för dom tycker att jag itne har ont , men det är det värt , jag kommer få en son , att se han på ultraljudet var bland det fränaste jag har sett, och få veta att allt va bra med han de var som en sten lättade från hjärtat våran lilla linslus som hon som gjorde UL kallade han för, sedan att få höra hans hjärtljud var oxå fränt.
Sen bara att känna hans små sparkar (även fast det gör sjukt ont när han dampar mot revbenen) och sen när man ser hela magen hoppa , då ligger man där å glor på magen å kommer på sig själv med världens löjligaste flin.

Trots många brister så älskar jag mitt liv, jag har ett UNDERBART liv , UNDERBART förhållade , UNDERBAR familj , UNDERBARA vänner.

Ärtan

Ärtans fina vagn som han fått av snälla farfar :)! Nu blir ärtan glad

Ärtan!

http://youtu.be/GUHAa3hzTno

vet inte hur man gör så man kan se filmen direkt från bloggen, men han verka ju gilla krigsfilmer och johans fisar.......

Ärtan

Igår var jag med svärmor och kollade på en vagn som jag och Johan hade kollat på en svart och vit från babyproffsen:)

Så passade hon även på att köpa bebisfiltar till ärtan :) tack så mycket !

:@

Balle bilderna vart fel röda ska va längst ner å lila i mitten !

Skillnad?

Första bilden är från början av dec , andra från början av jan och sista från i dag

Junior

White dun cracker Jack!

Finaste goa gammgubbe!

Fynd!!

Följde med mormor å mamma till morfar idag pratade på och han va klar i huvudet idag så det gick att prata som vanligt kuuul:)

Sedan åkte vi till donken å åt och efter det så åkte vi till Maxi å handla fick denna dress av mormor , kostade endast 50:- kr per del å den är faktist sjukt skön ! Köpte större storlek så jag kan ha den tiden ut även fast magen väx ;)

Hockey

Igår var jag på hockey med pappa , första perioden var totalt talanglös sedan vände vi och vände med 5-2!

Morfar

Tokiga kommentarer kommer ifrån dig ibland nu men du är ändå världens bästa morfar <3

Idag frågade han mig varför jag vält soffan å att det såg för jävligt ut :å

Sedan sa han till en undersköterska när mamma satt brevid att hon bara ligger runt HAHA!!! Å att han satt uppe hela natten och väntade på henne och när hon kom hem så hade hon med sig ett helt gäng tjejer ! Haha

Knäppo!

ärtan

http://www.youtube.com/watch?v=GjounN7oqWY&feature=youtu.be

tryck på länken:)

Getter

Idag har jag varit och hälsat på morfar som har flyttat till hospice , väldigt fint ställe att vila sin sista tid på , och plus till personalen som kom in och va super trevlig och berättade hur han hade varit under dagen :)

Ute där så fanns det två st getter ( och dom som känner mig vet att jag säger ordet get väldigt ofta ) så jag klappa dom super söta va dom hihi :)

Sedan åkte jag och jobbade en sväng på örta skoj skoj

99dar kvar

Näää fyfan!

Näää nu är jag fan less på...

Hypokondriker, skriver varje dag olika ställen dom har ont på , åker till sjukhuset för ALLT. Sluta förhelvete va så jävla rädd för allting, bara för du har lite ont i halsen så har du inte halsfluss, eller bara för du har ont i magen har du itne tarmvred , Och bara för du hitta en ny leverfläck behöver det inte betyda att det är Cancer i den sluta grilla i solarium istället!

Inte konstigt att försäkringskassan har blivit så fruktanssvärt hårt när massa jävla hypokondriker sjukskriver sig för allt för att man är för LAT för att jobba, fan har ni för liv.. huahua, lite fränt att ni klara PRECIS ALLT annat men ni klara verkligen inte av NÅGOT jobbb, jävla konstigt..

"Vänner" - Som ENDAST hör av sig när man är ledsen eller arg, kan ni inte höra av er annars så kan ni dra åt helvete piss less på alla jävla rövslickare som är så jävla nyfiken. JAG behöver inte er så känner ni er träffad så HEJDÅ! 

finns sjukt mycket att skriva om as meeeeeeeen jag orka inte mer ! 

Maaat

Kyckling grytaaaaa

Mys dag!

Idag var jag först med Johan och hämtade hans bil från service sedan åkte vi till Granlo för att äta lunch :)

Efter det släppte han av mig hos Erica å grabbarna :) massa prat som vanligt när vi träffas sedan vart man bjuden på middag tacos :) tack för idag gumman !

Lite bättre bild på ärt magen

Dagens lunch ;)

Gott:D

Äntligen har vi köpt en egen :D

Välkommen v.26 (25+1)

Älskade ärtan vad jag längtar efter dig .

Äntligen

Igår var jag med Tess på stan och letade klänning till begravningen och ÄNTLIGEN hittade jag en som jag trivs med och som INTE är för kort :)

Sen tog vi en fika på stenstans bageri med sjukt gott där:) sedan åkte vi hem till mamma och åt lasange;)

Mycket bra dag:)!

Älskad av många!

RSS 2.0